Over mij

interactief-1024x262Als universitair opgeleid stedenbouwkundige werkte ik 11 jaar met plezier bij Inbo en Amer (onderdeel van Lievense). Vanaf oktober 2015  zet ik mijn werk voort als stedenbouwkundige en landschapsontwerper voor gemeenten, ontwikkelaars en woningcorporaties. Hierbij is mijn rol wisselend, bij de een ben ik inhoudelijk hoofdontwerper, bij een ander stedenbouwkundig projectleider en supervisor. De afwisseling boeit mij en houdt mij op de hoogte van innovaties.

Ik heb een groot netwerk van mensen waarmee ik graag samenwerk: out-of-the-box denkers, visualisten, opendata-specialisten, planeconomen, planologen, milieuspecialisten, bomenexperts etc. Hierdoor kan ik per project een optimaal team samenstellen, dat voor een resultaatgericht proces staat met een haalbaar en inspirerend plan als eindproduct.

Ik ben deskundig, creatief en betrokken en bouw aan een gezonde leefomgeving met een hoge gebruikswaarde. Ambities maak ik haalbaar doordat ik mensen enthousiasmeer met enerzijds mijn creativiteit en betrokkenheid en anderzijds mijn inzicht in haalbaarheidsaspecten. Ik kijk vooruit hoe ik samen met belanghebbenden de gewenste resultaten behaal. Mijn aanpak is resultaatgericht.

Nanda Sluijsmans op LinkedIn, YouTube, Twitter, Flickr, Instagram en Slideshare.